Monday, February 21, 2011

Siti Sarah & Shuib Sepah Nikah 26 Feb ini


Tahniah diucapkan kepada pasangan Siti Sarah Raisuddin dan Shahmira Muhammad atau Shuib (Raja Lawak) yang bakal melangsungkan pernikahan pada hari Sabtu,  26 Februari ini di Jeumpa' D'Ramo, Bangsar Kuala Lumpur.
Sarah dan Shuib menggunakan khidmat Zuhairy Zainal sebagai perancang dan perunding majlis pernikahannya ini dan menggayakan konsep moden peach sebagai warna tema.
Bakal menggayakan busana milik pereka fesyen terkenal, Hatta Dolmat, Sarah juga akan di solekkan oleh jurusolek profesional, Deqsha.
Shuib bakal membawa lima dulang hantaran dan turut dibalas lima dulang daripada pihak Sarah.
Pasangan ini telahpun mengikat hubungan cinta mereka dengan ikatan pertunangan pada November yang lalu dan sudah menjalinkan hubungan cinta semenjang tahun 2009 lagi.
Biarpun di awal perkenalan dan percintaan mereka, Sarah lebih banyak mendiamkan diri daripada bercerita tentang hubungan mereka berbanding Shuib yang lebih banyak berterus terang.
Mungkin kerana kegagalan hubungan bersama bekas tunangnya yang lalu, membuatkan Sarah berjaga-jaga dalam menjelaskan kisah cintanya kepada umum.
Apa pun itu kisah lama, yang penting kini Sarah bakal memulakan hidup barunya bersama Shuib. Mangga mengucapkan selamat pengantin baru dan semoga Siti Sarah dan Shuib berbahagia hingga ke akhir hayat.

No comments:

Post a Comment